Feedback kultura

MODUL V – FEEDBACK KULTURA

Jedna od korisnih i važnih menadžerskih vještina koje je potrebno znati i usavršavati je i vještina FEEDBACKA – POVRATNE INFORMACIJE. S ovom vještinom s lakoćom ćete znati kada i kako dati povratnu informaciju zaposlenicima na konstruktivan i poticajan način. Organizacijska kultura povratne informacije usmjerava k uspjehu i osigurava zadovoljstvo zaposlenih.

Kultura povratne informacije – FEEDBACK-a omogućava vam da potičete pozitivne promjene i povećate efikasnog svog tima. Ovaj modul naučit će vas učinkovito oblikovati pohvalu, promatrati ponašanja i aktivno slušati, argumentirati zapažanja o konkretnim ponašanjima, sve to ćete moći primijeniti u povratnoj informaciji za pojedinačne članove tima. Osim toga, razvit ćete asertivan način komunikacije koji je optimalan način komunikacije u poslovnom, ali i privatnom okruženju. 

Što ćete naučiti u modulu FEEDBACK KULTURA – KULTURA POVRATNE INFORMACIJE

PROAGO BUSINESS MANAGER AKADEMIJE?

#što je feedback i zašto je važan?

#kako feedback uklopiti kao dio organizacijske kulture?

#kako dati kvalitetan feedback, te zašto je on bolji od Fireback-a?

#kako biti asertivan?

#kako dati dobar raport?

#kako upotrebom Feedback modela izvući najbolje od članova tima?

#kada dati Feedback i koje su komunikacijske tehnike za otvaranje razgovora?

Cijena: 1300,00 kuna + PDV

Ostvarite svoj puni potencijal, naučite vještine Povratne informacije – FEEDBACK-a i postanite uspješan menadžer uz cjelokupan program Proago Business Manager Akademija!

FEEDBACK KULTURA– Kultura povratne informacije samo je jedan od modula u cjelokupnom programu PROAGO BUSINESS MANAGER AKADEMIJE. Tu su još:

#Self management

#Situacijsko vođenje i delegiranje

#Uvod u coaching

#Analiza problema i donošenje odluka

#Time management

#Kako povećati produktivnost zaposlenika