Self management

MODUL I – UPRAVLJANJE SOBOM – SELF MANAGEMENT

Vješto upravljanje timovima, zadacima, rokovima i obavezama, postižemo dodatnim razvojem menadžerskih vještina kroz vještine SELF MANAGEMENT-a. Ove vještine pomažu vam da bolje upoznate sebe i druge te da uz provjerene alate i tehnike postanete bolji menadžer i uspješno ostvarujete svoje poslovne ciljeve.

Upravljanje sobom – SELF MANAGEMENT pomaže u poboljšavanju vaših rezultata, radnog učinka te pozitivno utječe na razvoj vaše karijere. Ovaj modul pomoći će vam da postanete bolja verzija sebe, da više razumijete sebe i druge i time doprinosite motivaciji svojih timova kao i da jednostavnije i lakše upravljate stresom, budete organiziraniji, pouzdaniji i prilagodljiviji u smislu rješavanja problema i stvaranja povjerenja u vlastito donošenje odluka.

Što ćete naučiti u modulu SELF MANAGEMENT – UPRAVLJANJE SOBOM PROAGO BUSINESS MANAGER AKADEMIJE?

#što je uspjeh i kako ga ostvariti?

#razumjevanje toga tko smo i kako upravljati svojim emocijama i mislima da bi ostvarili uspjeh u poslovanju te bili vrhunski menadžer

#koje su to vaše temeljne snage, vrijednosti, ali i prednosti i nedostaci te kako njima upravljati?

#kako modelirati sebe na putu do uspjeha?

#pametni odabiri i kako uspješni menadžeri upotrebljavaju fokus, donose efikasne odluke te što je to odgovornost i odgovorno poslovanje

#uspješno ostvarenje poslovnih ciljeva upotrebom GROW modela.

Cijena modula: 1300,00 kuna + PDV

Ostvarite svoj puni potencijal, naučite vještine Upravljanja sobom – SELF MANAGEMENT-a i postanite uspješan menadžer uz cjelokupan program Proago Business Manager Akademija!

SELF MANAGEMENT – Upravljanje sobom samo je jedan od modula u cjelokupnom programu PROAGO BUSINESS MANAGER AKADEMIJE. Tu su još: 

#Situacijsko vođenje i delegiranje

#Uvod u coaching

#Analiza problema i donošenje odluka

#Feedback kultura

#Time management

#Kako povećati produktivnost zaposlenika