O nama

Proago je lider na Hrvatskom i regionalnom tržištu sa preko 350 vjernih klijenata i više od 20 godina poslovanja, za pouzdana poslovna rješenja i savjetovanja koja omogućuju tvrtkama ostvarivanje uspješnog poslovanja.


Proago kroz svoje poslovno djelovanje, treninge i edukacije, već više od 20 godina promovira, potiče i prenosi znanja, alate, metode i vještine poslovnog upravljanja. Surađuje sa preko 350 zadovoljnih tvrtki i klijenata kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

Kao lider na domaćem i regionalnom tržištu te kao lider u rješenjima poslovnog upravljanja, Proago oblikuje poslovni uspjeh svojih klijenata.


Vizija

Svojim bogatim iskustvom i znanjima, stručnim timom i predanim radom stvarati strateška partnerstva na lokalnom, regionalnom i međunarodnom tržištu. Poslovnim (globalnim) djelovanjem poticati razvoj poslovanja i poslovnih sposobnosti naših klijenata, zajednice i društva u cjelini.

Misija

Mi u Proagu potičemo razvoj ljudskih potencijala, stvaranje profita i ostvarivanje poslovnih ciljeva naših klijenata koji uz našu stručnu pomoć ostvaruju poslovni uspjeh i izvrsnost za sebe, svoje djelatnike, kupce te okruženje u kojem posluju.

Vrijednosti

Izvrsnost, Autentičnost, Istinska Znanja i Vještine, Uspješnost, Samostalnost, Odgovornost, Timski rad, Ambicioznost, Upotrebljivost i korisnost, Kreativnost, Etičnost, Inspirativnost, Motivirajuće, Veselo, Pustolovno, Bogato