NLP Coaching

„Ključ rasta je uvođenje viših dimenzija svijesti u našu svijest“

Lao Tzu

Neurolingvističko programiranje je psihološki pristup koji uključuje analizu strategija koje koriste poslovni lideri i uspješni pojedinci i njihovu primjenu za postizanje osobnih ciljeva. NLP na inovativan i kreativan način povezuje misli, jezik i obrasce naučenog ponašanja kako bi se postigli željeni rezultati.

NLP je umjetnost stvaranja razgovorom konteksta koji omogućuje prirodni tijek promjene te se temelji na otvorenosti, iskrenosti i integritetu između coacha i klijenta te pomaže u postizanju rezultata na temelju vlastitih vrijednosti, ishoda i ciljeva.  Korištenje NLP-a stvorilo je zapanjujuće rezultate u životima mnogih svjetskih lidera, menadžera i pojedinaca. NLP donosi ogromnu promjenu u načinu na koji coach radi sa sobom i klijentom. Uspješni coach sa znanjem NLP-a osposobljen je za stvaranje poslovnog modula za sebe dok istovremeno uči i druge.

„NLP je tajna koja čini coaching toliko moćnim“

NLP Coaching trening nudi mnogo više od standardnog treninga coachinga, a pomaže za postizanje većeg uspjeha i trajne rezultate za svoje klijente ili timove. Kombinacija NLP tehnika i obuka pruža sposobnost za zajamčeni uspjeh i trajne rezultate.


NLP uključuje tehnike:

 • NLP – postizanje izvrsnosti u ponašanju pomoću utjecajnih strategija komunikacije i samoupravljanja
 • Hipnoza – pristupanje nesvjesnom umu kako bi se uklonila ograničenja za postizanje uspjeha
 • Time Line Therapy® – Korištenje aktivne mašte za brzo uklanjanje ograničavajućih uvjerenja i glavnih negativnih emocija koje stvaraju pritisak i koče u optimalnom tjelesnom i emocionalnom zdravlju te za postizanje vrhunskih performansi
 • NLP Coaching – pomaže da se eliminiraju prepreke za uspjeh i stvori jasan put za postizanje svih zadanih ciljeva

Coaching koristi istraživanje i osobna otkrića za izgradnju klijentove osviještenosti i odgovornosti, i klijentu daje strukturu, podršku i povratnu informaciju.


NLP coaching koristi na područjima:

 • Unapređenja poslovnih odnosa
 • Razvijanje profesionalne orijentacije
 • Veće motivacije i pravilno postavljanje ciljeva
 • U privatnom životu za stvaranje boljih veza – obiteljskih ili drugih
 • Smanjenje stresa
 • Otklanjanje negativnih osjećaja

NLP Coaching navodi da ljudi već posjeduju sve što im je potrebno za uspjeh i postizanje njihovih rezultata te da jednostavno trebaju naučiti kako ih otključati.

Temelji se na shvaćanju da se uspjeh komunikacije temelji na odgovoru koji dobijete i na principu da je osoba sama zadužena za svoj um, a time i svoj život.

NLP coaching je visoko učinkovit sustav koji mijenja obrasce emocionalnog i mentalnog ponašanja kako bi omogućio postizanje više uspjeha u bilo čemu što se radi i uživanje u sretnijem osobnom životu. Korištenjem NLP treninga za edukaciju u učinkovitoj komunikaciji i samosvijesti mogu se naučiti nova ponašanja i prilagođavati ih kako bi se ostvarili željeni ciljevi.

Korištenjem NLP-a mijenjaju se navike i ponašanje u sebi i drugima. Omogućava da se postane učinkovitiji pregovarač i da se postigne više u svom radu. Također, pomaže u mijenjanju mentalnih navika i omogućuje da se u privatnom i poslovnom okruženju ostvari veća fleksibilnost te da se učinkovitije unaprijedi kvaliteta života.


NLP Coaching provodimo

 • In house
 • Online