Korisnici o nama

“…. Predavanje i radionica koju ste nam omogućili definitivno nam je dala novi pogled na stare procese i obnovila onaj prijeko potrebni osjećaj svrhe i zadovoljstva u radu. Vaše iskustvo u radu i organiziranju ovakvih događanja je za svaku pohvalu, od pripreme materijala, prilagodbe našim poslovnim procesima i direktno uvođenje realnih vrijednosti u edukaciju je nešto što iskreno nikad nisam doživio. Jako je vrijedno kad je predavač i trener upućen u poslovanje i poslovne aktivnosti i na takav način se znanje i vještine usvajaju direktno.

Vaš entuzijazam, g. Karlovčan i Vaš pristup treningu postavlja novu granicu u poslovnom savjetovanju i provođenju treninga. Puno Vam hvala i na dobivenom znanju i prezentaciji kako treninzi mogu zapravo izgledati.”

Željko Grmuša CSO @BTL Medical Technologies d.o.o


“Saša je proaktivan, britak, lucidnih misli i djela, pouzdan i korektan. Ono što je meni osobno još važnije; sjajan komunikator, taktičan i empatičan. Izvrsna kombinacija energije mozga i snage srca. Užitak je surađivati sa gosp. Sašom Karlovčanom, kako poslovno tako i privatno.”

Renata Kokotović, dr. med. Pomoćnik direktora @Belupo d.d.

”Poštovani, zahvaljujem se na predavanju, bilo je jako poučno, način vase prezentacije je također jako dobar. Nije mi prvi put da sam čuo za tipove ličnosti, čitao sam nešto o tome, a jako mi je interesantno bilo da mi ovo potvrdi ono kako sam se sam peecipirao u odnosu na to kako me ostali doživljavaju. Srdačan pozdrav!.”

@Mercedes

„Dragi Saša, vjerujem da je Vama ovo samo „još jedna od zahvala“ nakon vikenda u kojem ste motivirali novih 16 ljudi. Nadam se da ćete našu primiti u emociji iz koje dolazi: HVALA VAM PUNO NA VIKENDU ZA PAMĆENJE!

Baš moćno mijenjate svijet učeći o pozitivnim set-upima kojima možemo živjeti i biti – sretniji, zdraviji, svjesniji… Sjajan ste si posao izabrali za kojeg imate stav, talent i motivaciju!“

Žana Hinek Board Member @Bruketa&Žinić

“Saša je jedan od ponajboljih edukatora koje sam imao priliku upoznati. Izuzetno elokventan, ponekad sklon nekonvencionalnim nacinima educiranja sa ciljem da što vise zainteresira i bolje osposobi svoje polaznike.”

Dragan Bencun Direcotr of Sales @Sedmi odjel d.o.o


”Saša je primjer inventivnosti od kojega u svakom trenutku možete dobiti savjet primjeren upravo tom trenutku i situaciji na tržištu. Njegova velikodušnost čini ga poželjnim partnerom u svemu što radi. Od njega ćete sigurno naučiti da se najveći uspjeh i radni entuzijazam stvaraju kroz uzajamnu podršku, temeljenu na mentalnoj i materijalnoj darežljivosti …”

Anto Ivanović Komercijalni direktor @EUROCOM d.o.o

“Radionica je izrazito interaktivna – od svakog sudionika traži potpuni angažman, dok voditelj preuzima ulogu više moderatora nego predavača. Praktične vježbe daju polaznicima jasne naputke kako primjeniti naučeno”

Sandra Fuček Šanjić Izvršna direktorica Sektora poslovanja sa stanovništvom @Podravska banka

“Saša je inspirativan moderator / trener, izuzetan profesionalac koji svojom toplinom, iskrenošću i otvorenošću plijeni i gradi duboko prijateljstvo. Kao izvanredan poznavatelj ljudske prirode, strpljiv, pouzdan, duhovit, u stanju je kod svake grupe stvoriti povjerenje i entuzijazam, a time otvara vrata novim spoznajama i kreativnosti u radu. Istodobno potiče sudionike na osobno promišljanje i nudi mogućnost mijenjanja. Nakon Sašinih radionica, sudionici imaju osjećaj ispunjenosti i poleta.”

Božica Antunović Odjel za ljudske resurse @Combis d.o.o.

”Saša Karlovčan je profesionalna, stručna i pouzdana osoba koju karakterizira naporan rad i rezultati.
Svojim primjerom pokazuje put kako biti uspješan u poslu kojim se bavite. Osim toga i privatno ga mogu opisati kao karakternog čovjeka na kojeg se uvijek može osloniti u slučaju bilo kakvih problema.”

Dražen Maričić Manager @Saipem S.p.A.

”Predavanje je bilo jako dobro i korisno. Kroz naše osobine, temperament, odgovore na pitanja u 90% slučajeva ste nas točno opisali. Dijagrami jako dobro pokazali naše stvarno stanje..”

@Hrvatsko udruženje menadžera

“Izuzetno zanimljivo predavanje. Interesantan predavač sa mogućnošću držanja pažnje tokom cijelog predavanja. Očekujem nastavak u narednom periodu!”

@Schachermayer

“Kvalitetan pristup treningu i izlaganje, jasno prezentirana tematika. Nažalost, tek smo otvorili mogućnost i potrebu za edukaciju.”

@Centrotrans – Eurolines

”Vrlo interesantno, zanimljivo. Rezultati analiza također vrlo interesantni koliko različitu percepciju imaju drugi o nama i vi o sebi samom. Vrlo ugodno iskustvo, koristiti će u radu!”

@McDonalds