Korisnici o nama

“Seminar je bio odličan, te vjerujem da će doprinjeti povećanju učinkovitosti i kvalitete našeg svakodnevnog poslovanja, ukoliko primjenimo usvojeno.

Smatram da je predavanje bilo profesionalno i maksimalno podređeno učesnicima seminara, te vjerujem da će znanje koje smo usvojili doprinjeti rastu kako nas samih, tako i rastu korporativnih vrijednosti.”

Melisa Hečimović, Regionalni menadžer @dm

“Praktično znanje koje smo naučili u samo 8h je nevjerojatno! Vjerujem da ću imati izravni benefit od ovih predavanja u profesionalnom, ali i privatnom životu. Hvala puno na odličnom seminaru, za svaku preporuku!”

Zrinka Gerovac, Viša savjetnica, Praćenje usklađenosti @PBZ

“Sa Proagom surađujemo već više od deset godina na različitim projektima razvoja zaposlenika, od projekata osmišljenih od strane Volvo korporacije tako i od onih u potpunosti organiziranih od strane Proaga. Naše iskustvo je više nego pozitivno, Saša je uspio pridobiti učesnike te ih zainteresirati za aktivno sudjelovanje za vrijeme samog treninga, ali ne manje važno i za vrijeme implementacije stečenog znanja u praksi. Sašina energija kao i način predavanja izvlači iz svakog od sudionika maksimum te uspješno stječe povjerenje i podiže samopouzdanje kandidata.”

Davor Sirotković, Aftermarket manager Adriatic North @Volvo Trucks


“…. Predavanje i radionica koju ste nam omogućili definitivno nam je dala novi pogled na stare procese i obnovila onaj prijeko potrebni osjećaj svrhe i zadovoljstva u radu. Vaše iskustvo u radu i organiziranju ovakvih događanja je za svaku pohvalu, od pripreme materijala, prilagodbe našim poslovnim procesima i direktno uvođenje realnih vrijednosti u edukaciju je nešto što iskreno nikad nisam doživio. Jako je vrijedno kad je predavač i trener upućen u poslovanje i poslovne aktivnosti i na takav način se znanje i vještine usvajaju direktno.

Vaš entuzijazam, g. Karlovčan i Vaš pristup treningu postavlja novu granicu u poslovnom savjetovanju i provođenju treninga. Puno Vam hvala i na dobivenom znanju i prezentaciji kako treninzi mogu zapravo izgledati.”

Željko Grmuša CSO @BTL Medical Technologies d.o.o

“Trening The Core for Managers za Volvo, mi je osvežio znanja koja već koristim u svakodnevnemu radu sa svojom ekipom ali još bitnije, pokazao mi je na neke greške, koje sam nesvesno radio. Znanja ću odmah primjenivati kod svoga rada, jer su praktična i teoretični modeli su samo u informaciju, da znamo da su sva znanja bazirana na znanstvenoj osnovi.

Voditelj treninga Sasa Karlovčan je osoba koja zna privući pažnju slušatelja i na praktičnim primjerima slikovito prikazati način rada sa ljudima. Ni za trenutak trening nije dosadan i stalno tjera slušatelja u razmišljanje o svojim situacijama. “

Brane Šaver, voditelj servisa @Volvo Trucks

“Saša je proaktivan, britak, lucidnih misli i djela, pouzdan i korektan. Ono što je meni osobno još važnije; sjajan komunikator, taktičan i empatičan. Izvrsna kombinacija energije mozga i snage srca. Užitak je surađivati sa gosp. Sašom Karlovčanom, kako poslovno tako i privatno.”

Renata Kokotović, dr. med. Pomoćnik direktora @Belupo d.d.

“Modul Mentorstvo & Coaching pod vodstvom Saše Karlovčana probudio je u našoj grupi želju za dodatnom edukacijom te nam u doba izoliranosti vratio volju za pohađanjem online tečajeva. Osvježenje nakon niza zamornih modula i definitivno vrh u mojem dosadašnjem iskustvu sa profesionalnim edukacijama, Stvorivši atmosferu u kojoj smo zaboravili da je tečaj online – Saša je zaokupio našu pažnju i držao nas zainteresiranima do samog kraja.”

— Marko Brezarić, Mandžer za odnose s klijentima @Privredna bank Zagreb

”Poštovani, zahvaljujem se na predavanju, bilo je jako poučno, način vaše prezentacije je također jako dobar. Nije mi prvi put da sam čuo za tipove ličnosti, čitao sam nešto o tome, a jako mi je interesantno bilo da mi ovo potvrdi ono kako sam se sam percipirao u odnosu na to kako me ostali doživljavaju. Srdačan pozdrav!.”

@Mercedes

„Saša, mentorstvo i coaching bilo mi je jedno od najzanimljivijih i najdinamičnijih predavanja u poslovnoj školi. Odmah sam isprobala model feedback-a u privatnom životu i stvarno funkcionira, plan ga je upotrebljavati i poslovno. Svakako će naučeno pomoći da postanem bolja osoba, i privatno i poslovno. Hvala Saša!”

Irena Jadrešić @Privredna banka Zagreb

„Dragi Saša, vjerujem da je Vama ovo samo „još jedna od zahvala“ nakon vikenda u kojem ste motivirali novih 16 ljudi. Nadam se da ćete našu primiti u emociji iz koje dolazi: HVALA VAM PUNO NA VIKENDU ZA PAMĆENJE!

Baš moćno mijenjate svijet učeći o pozitivnim set-upima kojima možemo živjeti i biti – sretniji, zdraviji, svjesniji… Sjajan ste si posao izabrali za kojeg imate stav, talent i motivaciju!“

Žana Hinek Board Member @Biovega d.o.o.

“Saša je jedan od ponajboljih edukatora koje sam imao priliku upoznati. Izuzetno elokventan, ponekad sklon nekonvencionalnim načinima educiranja sa ciljem da što vise zainteresira i bolje osposobi svoje polaznike.”

Dragan Bencun Direcotr of Sales @Sedmi odjel d.o.o

”Saša je primjer inventivnosti od kojega u svakom trenutku možete dobiti savjet primjeren upravo tom trenutku i situaciji na tržištu. Njegova velikodušnost čini ga poželjnim partnerom u svemu što radi. Od njega ćete sigurno naučiti da se najveći uspjeh i radni entuzijazam stvaraju kroz uzajamnu podršku, temeljenu na mentalnoj i materijalnoj darežljivosti …”

Anto Ivanović Komercijalni direktor @EUROCOM d.o.o

“Radionica je izrazito interaktivna – od svakog sudionika traži potpuni angažman, dok voditelj preuzima ulogu više moderatora nego predavača. Praktične vježbe daju polaznicima jasne naputke kako primjeniti naučeno”

Sandra Fuček Šanjić Izvršna direktorica Sektora poslovanja sa stanovništvom @Podravska banka

“Saša je inspirativan moderator / trener, izuzetan profesionalac koji svojom toplinom, iskrenošću i otvorenošću plijeni i gradi duboko prijateljstvo. Kao izvanredan poznavatelj ljudske prirode, strpljiv, pouzdan, duhovit, u stanju je kod svake grupe stvoriti povjerenje i entuzijazam, a time otvara vrata novim spoznajama i kreativnosti u radu. Istodobno potiče sudionike na osobno promišljanje i nudi mogućnost mijenjanja. Nakon Sašinih radionica, sudionici imaju osjećaj ispunjenosti i poleta.”

Božica Antunović Odjel za ljudske resurse @Combis d.o.o.

”Saša Karlovčan je profesionalna, stručna i pouzdana osoba koju karakterizira naporan rad i rezultati.
Svojim primjerom pokazuje put kako biti uspješan u poslu kojim se bavite. Osim toga i privatno ga mogu opisati kao karakternog čovjeka na kojeg se uvijek može osloniti u slučaju bilo kakvih problema.”

Dražen Maričić Manager @Saipem S.p.A.

”Predavanje je bilo jako dobro i korisno. Kroz naše osobine, temperament, odgovore na pitanja u 90% slučajeva ste nas točno opisali. Dijagrami jako dobro pokazali naše stvarno stanje.”

@Hrvatsko udruženje menadžera

“Izuzetno zanimljivo predavanje. Interesantan predavač sa mogućnošću držanja pažnje tokom cijelog predavanja. Očekujem nastavak u narednom periodu!”

@Schachermayer

“Kvalitetan pristup treningu i izlaganje, jasno prezentirana tematika. Nažalost, tek smo otvorili mogućnost i potrebu za edukaciju.”

@Centrotrans – Eurolines

”Vrlo interesantno, zanimljivo. Rezultati analiza također vrlo interesantni koliko različitu percepciju imaju drugi o nama i vi o sebi samom. Vrlo ugodno iskustvo, koristiti će u radu!”

@McDonalds