THETAHEALING®

Uklonite ograničavajuće uvjerenje i uklonite strah.“

Theta iscjeljivanje

ThetaHealing® je tehnika kojom se postiže theta stanje uma i kreiraju promjene u životu na brži i lakši način. Theta je zapravo meditativan proces koji iscjeljuje na emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini kroz usredotočenu molitvu neovisno na dob, spol, religiju ili boju kože. Theta je oznaka kojom su znanstvenici označili moždane valove frekvencije između 4 i 7 Hz.

U Theta iscjeljivanju koriste se theta moždani valovi koji dovode do stanja duboke opuštenosti dopuštajući nam da djelujemo ispod razine svjesnog uma. Valovi vladaju našim ponašanjima, stavovima i vjerovanjima, a sadržavaju određene osjećaje i uspomene.

ThetaHealing®  razvila je i utemeljila Amerikanka Vianna Stibal.

„Podsvijest je ono što se nalazi između našeg svjesnog i nesvjesnog uma“

Podsvijest je ono što se nalazi između našeg svjesnog i nesvjesnog uma. Naš svjesni um je donosilac odluka u svakodnevnom životu, a podsvjesni um pohranjuje  uspomene, navike, vjerovanja i doživljaje.

Razine ThetaHealing® a:

  • Osnovna
  • Genetska
  • Povijesna
  • Duhovna razina


Kroz ThetaHealing® tehniku radi se i na vjerovanjima, osjećajima i zavjetima. Rad na vjerovanjima omogućuje izravan pristup podsvjesnom umu koji pohranjuje uspomene, navike, vjerovanja i doživljaje kroz koji se može mijenjati podsvjesna vjerovanja.

Rad na osjećajima omogućava da se brzo i lako nauči osjećati se voljenim i poštovanim i drugim osjećajima koji osobi nedostaju u životu, a koji se u određenim situacijama negativno manifestira.

Zavjeti, obveze, ugovori, sporazumi, obećanja i zakletve prate nas iz života u život htjeli mi to ili ne, a radom na zavjetima dobiva se mogućnost da ih se oslobodimo.

Iscjeljivanje je sveobuhvatan proces kojim se postiže zdravlje, sreća i blagostanje u životu. Da bi se postiglo takvo stanje potrebno je iscijeliti svaki segment života. ThetaHealing® tehnikom se traže temeljni uzroci bolesti, depresije, ovisnosti, nezadovoljsvta, tuge i ostalih stanja koja nama ljudima nisu prirodna. Radom na vjerovanjima i radom na osjećajima u theta stanju pronalaze se uzroci koji se tada uklanjaju ili transformiraju te nas tehnika povezuje s istinskom prirodom nakon koje se osjeća oslobođenje.


ThetaHealing®  provodimo

  • In house
  • Online
  • Individualno