Time management

MODUL VI – UPRAVLJANJE VREMENOM – TIME MANAGEMENT

Spretno upravljanje vremenom donosi nam veću učinkovitost, organiziranost i manje stresa, zato je bitno da razvijemo vještine TIME MANAGEMENT-a. Ove vještine olakšavaju vam svakodnevno obavljanje zadataka, određivanje prioriteta i delegiranje zadataka. Sve to omogućava bolju koordiniranost, a samim time osigurava se više vremena za zadatke koji su zahtjevniji te se smanjuje količina napetosti i pritiska.

Upravljanje vremenom – TIME MANAGEMENT olakšava vam svakodnevicu jer ništa ne prepuštate slučaju i jasno prepoznajete kradljivce vremena, jedini resurs koji ne možemo nadoknaditi. Ovaj modul osigurava vam učinkovito upravljanje vremenom i ciljevima, izradu kvalitetnih i potrebnih lista zadataka (tzv. TO DO liste) te razradu tjednih, mjesečnih i godišnjih planova. Sve to pridonosi boljoj efikasnosti i kompetentnosti.

Što ćete naučiti u modulu TIME MANAGEMENT – UPRAVLJANJE VREMENOMPROAGO BUSINESS MANAGER AKADEMIJE?

#koje su konkretne strategije i taktike upravljanja vremenom?

#kako analizirati i identificirati rasipnike vremena?

#što je Paretov princip i kako ga uspješno primijeniti?

#što je Matrica 4 kvadrata – ishodište odluka i planova?

#što nas čini neorganiziranima?

#kako i kada reći NE?

Cijena: 1300,00 kuna + PDV

Ostvarite svoj puni potencijal, naučite vještine Upravljanja vremenom –TIME MANAGEMENT-a i postanite uspješan menadžer uz cjelokupan program Proago Business Manager Akademija!

TIME MANAGEMENT – Upravljanje vremenom samo je jedan od modula u cjelokupnom programu PROAGO BUSINESS MANAGER AKADEMIJE. Tu su još:

#Self management

#Situacijsko vođenje i delegiranje

#Uvod u coaching

#Analiza problema i donošenje odluka

#Feedback kultura

#Kako povećati produktivnost zaposlenika