Situacijsko vođenje i delegiranje

MODUL II – SITUACIJSKO VOĐENJE I DELEGIRANJE

Razvoj učinkovitih timova nije nimalo lak zadatak, svaki menadžer je toga svjestan. Potrebne su različite vještine i znanja za uspješno vođenje timova, menadžeri moraju znati kako DELEGIRATI ZADATKE I SITUACIJSKI VODITI. S ovim vještinama menadžer prepoznaje razvojne razine svojih zaposlenika te prema tome bira i stil rukovođenja.

Prilagođeni stil rukovođenja timova pozitivno utječe na motivaciju i učinkovitost tima. S dobrim delegiranjem tim ne gubi vrijeme na raspodjelu i obavljanje zadataka. Ovaj modul naučit će vas kako da stvorite učinkovite metode usklađivanja pojedinaca unutar tima i s organizacijskim ciljevima, kako da efikasno rasporedite zadatke te kako da bolje razumijete svoje članove tima.

Što ćete naučiti u modulu SITUACIJSKO VOĐENJE I DELEGIRANJE PROAGO BUSINESS MANAGER AKADEMIJE?

#što je situacijsko vođenje?

#kako razviti učinkoviti tim?

#kako motivirati unutar tima?

#što je delegiranje i zašto je korisno?

#kako prepoznati razvojnu razinu zaposlenika?

#kako odabrati stil rukovođenja prema razvojnoj razini zaposlenika?

Cijena modula: 1300,00 kuna + PDV

Ostvarite svoj puni potencijal, naučite vještine SITUACIJSKOG VOĐENJA I DELEGIRANJA –i postanite uspješan menadžer uz cjelokupan program Proago Business Manager Akademija!

SITUACIJSKO VOĐENJE I DELEGIRANJE samo je jedan od modula u cjelokupnom programu PROAGO BUSINESS MANAGER AKADEMIJE. Tu su još:

#Self management

#Uvod u coaching

#Analiza problema i donošenje odluka

#Feedback kultura

#Time management

#Kako povećati produktivnost zaposlenika