Trading Akademija

Smart Trade

Znate li kako ulagati u CRYPTO tržišta i ostvariti pozitivan rezultat?

Ako želite naučiti kako znalački ulagati na CRYPTO tržištima te kako upotrijebiti dobitnu strategiju i odabrati pravu CRYPTO valutu – TRADING AKADEMIJA je pravi odabir za vas.

Svaki tjedan nove analize i #freecryptotips by Tomislav Kamenečki.

Pokazuje li Cardano (ADA) ipak daljnji pad cijene?

U nedjelju, 20.2. ADA je probila i ostala ispod 1 USD,a što je do sada predstavljalo vrlo jaku liniju obrane…

Uz TRADING AKADEMIJU naučiti ćete:

 • Kretanja i zakonitosti na CRYPTO i financijskim tržištima
 • Dobitnu i provjerenu strategiju ulaganja
 • Kreirati trading plan
 • Donošenje ispravnih i pravovremenih odluka
 • Upravljanje rizikom

Kada tek počinjemo s ulaganjima na CRYPTO tržištima – najvažnije je ovladati trendovima odnosno znati odrediti smjer u kojem će se tržište kretati.

„Trend is your friend, until it bends at the end!“

stara je i poznata izreka sa Wall Street-a

Tržište se može kretati samo u tri smjera, no mnogi novi ulagači nisu sigurni kako odrediti smjer u kojem će se CRYPTO tržište nastaviti kretati. Profesionalni ulagači imaju provjerene metode za određivanje smjera tržišta tako da znaju kada ući, a kada izaći iz tržišta.

Da biste bili uspješan ulagač morat ćete ovladati različitim vještinama i pojmovima, a tehnička analiza koja ukazuje na trend kretanja tržišta je samo jedan dio cjelokupnog mozaika. Postoje glavni pojmovi s kojima biste se, kao novi ulagač, trebali upoznati, kako biste dobro razumjeli svaki koncept i mogli se odlučiti za kupnju ili prodaju. Neki od glavnih pojmova s kojima ćete se upoznati su: rastući ili padajući trend, optimalno vrijeme kupnje i prodaje i upravljanje rizikom. Tako ćete izbjeći pogreške koje bi mogle rezultirati velikim gubicima te ostvariti održiv povrat vašeg kapitala.

Tomislavova poruka tebi…

Ako postoji ta jedna najvažnija stvar koju vas želim naučiti onda je to da kod investiranja postoji KISS princip (Keep it Short and Simple). Investiranje ne mora biti komplicirano. Svako kretanje tržišta zahtjeva drugačiji pristup i odluku. Želim vam pokazati kako koristiti jednostavne tehnike da budete konstantno uspješni na financijskim tržištima.  

Prednosti poznavanja CRYPTO tržišta/TRADINGA

 • Velike mogućnosti za zaradu uz Smart Trading – cijelo crypto tržište je u 2021. godini raslo 282% i niti jedno drugo tržište kroz povijest nije imalo tako velike godišnje prinose
 • Obilje mogućnosti za ulaganje –  kontinuirano pojavljivanje novih valuta od kojih mnoge ostvaruju velike skokove u vrijednosti
 • Mogućnost samostalnog donošenja odluka o kupnji i prodaji – izbor između kratkoročnog i dugoročnog ulaganja je vaš – kao ulagač u crypto tržišta možete odabrati hoćete li odabrati strategiju kratkoročnog ili strategiju dugoročnog ulaganja
 • Naučit ćete kako samostalno donositi odluke i optimalno vrijeme za kupnju i prodaju temeljem jednostavne i provjerene strategije
 • Imat ćete odlične povrate uloženoga
 • Imat ćete vidljive i mjerljive rezultate

Kao Smart Trader znat ćete iskoristiti prilike koje nudi crypto tržište u rastu, ali i u padu cijena. Na Trading Akademiji učimo vas kako koristi jednostavnu i provjerenu strategiju za kupnju i prodaju te kretanje tržišta po fazama. Naučit ćete kako na pametan način prepoznati pojedine cikluse, optimalno vrijeme kupnje i prodaje te kako iskoristiti najbolje prilike koje nudi crypto tržište.

Što sve uključuje TRADING AKADEMIJA i kojim točno vještinama i znanjima ćete ovladati na ovoj edukaciji?

Kroz TRADING AKADEMIJU ovladat ćete vještinama upravljanja rizikom te kako zaštititi svoj kapital. Proći ćemo kroz tehnike upravljanja rizicima koje će se koristiti za smanjenje  izloženosti na tržištu uz povećanje šansi za profitabilnim trgovanjem.

Trading Akademija održat će se na besplatnoj TradingView platformiTradingview.com . Nakon što savladate ulaganje i trgovanje na TradingView platformi, dobit ćete preporuke na kojim platformama možete dalje trgovati, ali krajnji odabir i izbor platforme bit će na Vama.

Uz navedeno naučit ćete:

 • Koji su sve elementi potrebni da biste bili dugoročno uspješni
 • Faze u kojima se tržište kreće i kako ih prepoznati
 • Što znači donositi odluke u nesigurnom okruženju
 • Kako napraviti plan trgovanja vezan uz provjereno dobitnu strategiju koju možete savladati te najvažnije
 • Naučit ćete upravljati svojim novcima i rizikom
 • Kreirati vlastiti Smart Trade plan

Trajanje

TRADING AKADEMIJA će se odvijati online, u dva (2) dana i to:

 • Petak, od 18:00 – 21:00 sat
 • Subota, od 09:00 – 17:00 sati

Cijena dvodnevnog webinara iznosi 2.950,00 kn + PDV

Mogućnosti plaćanja:

1. Fizičke osobe – plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom (virman)
Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstvom ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj. Putem e-maila bit će vam poslani svi podaci za izvršenje uplate. Valuta plaćanja je HRK (hrvatska kuna). Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije 2 dana prije početka programa.

2. Pravne osobe – virmansko plaćanje
Kod pravnih osoba/subjekata, na svoju e-mail adresu dobit ćete ponudu sa svim potrebnim podacima za izvršenje uplate. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije 2 dana prije početka programa.

Dodatne mogućnosti, nakon webinara

Nakon webinara polaznici, ako tako odaberu, imaju priliku i mogućnost u mjesecima koji slijede, a uz dodatnu naknadu raditi 1 na 1 s našim predavačem u 30 minutnim terminima, kako bi uz dodatne sate te stručno vodstvo i mentorstvo imali priliku raditi na usavršavanju strategije koju su naučili na webinaru.

Rad 1 na 1 – tri (3) mjeseca – termini 30 minuta prema pojedinačnom dogovoru.

Rad 1 na 1 je koncipiran na način da ćete vježbati na demo računu uz Tomislavovu pomoć i podršku. Termini rada 1 na 1 biti će u dogovoru s Tomislavom i vašim napretkom u trgovanju CRYPTO valuta.

Cijena dodatnih sati – 750,00 kn/za tri mjeseca + PDV.

Webinar se održava 04. i 05. ožujka 2022. godine.

Svega 3% ulagača dugoročno ima pozitivan rezultat. Naučite kako biti dio te grupe! Jer nakon webinara više nećete biti početnici!