Besplatni CRYPTO webinar

“Crypto valutom do bolje budućnosti!”

Tomislav Kamenečki

Naučite kako uspješno vladati CRYPTO tržištima i otkrijte koju će cijenu postići SOLANA, Altcoin s odličnim potencijalom rasta!

Uz besplatan CRYPTO webinar Proago Akademije naučite kako profitirati kada CRYPTO tržište raste, ali i onda kada pada!

U proteklih 12 mjeseci iskusili smo brojne izazove na području poslovanja, financija, zdravlja, izolacije na osobnom i globalnom nivou – možemo reći na svim životnim područjima i zajedno doživjeli vremena bez presedana. Svi ti izazovi uzdrmali su naš svijet i zasigurno utjecali na potrebu i želju za stvaranjem sigurnog okruženja.

U svijetu gdje više ništa nije sigurno normalna je čovjekova potreba osigurati vlastitu financijsku stabilnost. Proživljene promjene utjecale su na način kako živimo, kako radimo, kako se educiramo pa samim time i kakve odluke donosimo.

Zašto ulagati u CRYPTO?

CRYPTO tržišta postala su globalni fenomen zbog svoje prilagodbe digitalnoj transformaciji, jednostavnosti i pristupačnosti ulaganja i trgovanja, kao i pozamašnim i relativno brzim povratima investicija. Bitcoinu, koji je nedavno dosegao cijenu od 65.000 US dolara, trebalo je samo 12 godina da postane jedna od glavnih globalnih imovina s tržišnom kapitalizacijom većom od 1 bilijun US dolara.

Upravo iz tog razloga CRYPTO tržišta postala su zanimljiva i velikim igračima – bankama, financijskim institucijama, državama i vladama, multinacionalnim kompanijama, bogatim pojedincima kao i najvećim svjetskim investicijskim fondovima. Ako im je za vjerovati, prema njima, više nema povratka na staro.

Cijena Bitcoina se u zadnje vrijeme kreće prema novim visinama i procjene pokazuju da bi mogao doseći vrijednost od 100 tisuća US dolara prije kraja 2021. godine. Uz sve navedeno, važno je znati kako Bitcoin nije više jedina interesantna CRYPTO valuta, postoji velikih broj drugih valuta i tokena koji imaju veći potencijal rasta od samog Bitcoina.

Zato ako ste u posljednje vrijeme razmišljali kako i na koje načine uložiti novac na CRYPTO tržištima, vrijeme je da se oboružate novim znanjima i poslušate naš besplatni info webinar o CRYPTO tržištima i CRYPTO valutama.

Tko će vas voditi?

Webinar će voditi iskusni financijski stručnjak Tomislav Kamenečki koji već više od 15 godina uspješno analizira, aktivno trguje te predviđa kretanja na financijskim tržištima s naglaskom na CRYPTO valute, Forex i plemenite metale.

„Moja misija je prenositi korisna i upotrebljiva znanja o zakonitostima i načinima ulaganja na financijskim tržištima te osposobljavati tvrtke, pojedince i društvo u cjelini kako bi poboljšali svoju bilancu i kvalitetu života.”

Tomislav Kamenečki

Što ćete naučiti?

Na ovom webinaru koji ide UŽIVO 05. i 07. 07. 2021. u 19 sati, naučit ćete:

  • Što CRYPTO VALUTE čini toliko interesantnima, što leži u pozadini priče?
  • Je li uopće pametno i sigurno ulagati u CRYPTO VALUTE?
  • Karakteristike CRYPTO TRŽIŠTA i što sve možemo kupiti CRYPTO VALUTAMA
  • Zašto je cijena BTC-a toliko rasla od lansiranja na tržište?
  • Što je ETHEREUM i po čemu se razlikuje od BTC-a?
  • Usporedba CRYPTO tržišta i tko sve danas ulaže u CRYPTO VALUTE?
  • Koja su ključna pravila ulaganja u CRYPTO SVIJETU?
  • Što je sve potrebno provjeriti prije kupnje i kako se u konačnici zaštititi od prevare?

Ovaj webinar će vam biti od izuzetne koristi ako već neko vrijeme razmišljate kako oploditi svoju financijsku imovinu putem dodatnih izvora i niste sigurni gdje naučiti sve o CRYPTO svijetu i CRYPTO valutama.

Što kažu polaznici?

“Pedantno i odlično pripremljeno”

“Vrlo sistematično, dobije se šira slika. Zahvalni smo što smo na vrijeme dobili informacije”

“Puno bi vremena izgubila da sam sama tražila sve ove informacije. Odlično!”

“Odlično, korisno, pedantno. TOP”

Ostvarite svoj puni financijski potencijal i saznajte sve o tome kako profitirati čak i kada tržište pada!
 
Vaš PROAGO TIM

Podijeli znanje!

Znanje se udvostručuje kada se dijeli zato slobodno podijeli poziv na besplatnu radionicu sa svojim prijateljima.