Korisnici o nama – staro

“…. Predavanje i radionica koju ste nam omogućili definitivno nam je dala novi pogled na stare procese i obnovila onaj prijeko potrebni osjećaj svrhe i zadovoljstva u radu. Vaše iskustvo u radu i organiziranju ovakvih događanja je za svaku pohvalu, od pripreme materijala, prilagodbe našim poslovnim procesima i direktno uvođenje realnih vrijednosti u edukaciju je nešto što iskreno nikad nisam doživio. Jako je vrijedno kad je predavač i trener upućen u poslovanje i poslovne aktivnosti i na takav način se znanje i vještine usvajaju direktno.
Vaš entuzijazam, g. Karlovčan i Vaš pristup treningu postavlja novu granicu u poslovnom savjetovanju i provođenju treninga. Puno Vam hvala i na dobivenom znanju i prezentaciji kako treninzi mogu zapravo izgledati.”

Željko Grmuša CSO @ BTL Medical Technologies d.o.o.

”Saša je jedan od ponajboljih edukatora koje sam imao priliku upoznati. Izuzetno elokventan, ponekad sklon nekonvencionalnim nacinima educiranja sa ciljem da što vise zainteresira i bolje osposobi svoje polaznike.”

Dragan Bencun Director of Sales @ Sedmi odjel d.o.o.

”Saša je primjer inventivnosti od kojega u svakom trenutku možete dobiti savjet primjeren upravo tom trenutku i situaciji na tržištu. Njegova velikodušnost čini ga poželjnim partnerom u svemu što radi. Od njega ćete sigurno naučiti da se najveći uspjeh i radni entuzijazam stvaraju kroz uzajamnu podršku, temeljenu na mentalnoj i materijalnoj darežljivosti …”

Anto Ivanović Komercijalni direktor @ EUROCOM d.o.o.

“Saša je proaktivan, britak, lucidnih misli i djela, pouzdan i korektan. Ono što je meni osobno još važnije; sjajan komunikator, taktičan i empatičan. Izvrsna kombinacija energije mozga i snage srca. Užitak je surađivati sa gosp. Sašom Karlovčanom, kako poslovno tako i privatno.”

Renata Kokotović, dr. med. Pomoćnik direktora @ Belupo d.d.

“Radionica je izrazito interaktivna – od svakog sudionika traži potpuni angažman, dok voditelj preuzima ulogu više moderatora nego predavača. Praktične vježbe daju polaznicima jasne naputke kako primjeniti naučeno”

Sandra Fuček Šanjić Izvršna direktorica Sektora poslovanja sa stanovništvom @ Podravska banka