Utjecaj CRYPTO pohlepe na samohrane majke i autoindustriju

Veliki um Albert Einstein rekao je da su samo dvije stvari beskonačno velike, svemir i ljudska glupost. Za svemir je još rekao da nije siguran. Ne slažem se u potpunosti s Albertom, nešto nedostaje u toj rečenici. Pohlepa!

Nakon analiziranja svih prevara čini mi se da su se svi svjetski prevaranti podijelili u dvije grupe.  I kladili se što je veće, ljudska glupost ili pohlepa. Vjerojatno pišu i doktorske disertacije na tu temu. Nije im teško postaviti tezu i obraniti je. I vjerujem da je krajnji zaključak u svim obranjenim disertacijama da uz takvu količinu ljudske gluposti i pohlepe nije teško raditi prevare. Svakako se potrudite izbjeći da budete  statistički dio neke disertacije. Ili dio oklade! Ako već budete dio neke disertacije, barem se pobrinite da budete u grupi koja je odnijela pobjedu u okladi. Ipak neko zadovoljstvo!  Čovjeka veseli, a prevarante još više!

Trenutno su dvije najagresivnije navlakuše vrte po medijima, osobito internetu. Zajedničko im je da ćete ostati bez novaca. Za lakše praćenje, pod oklada, obje spadaju u grupu pohlepa!

Navlakuša br. 1 Samohrane majke zarađuju milijune!

I vrapci znaju da samohrane majke imaju puno vremena za praćenje financijskih tržišta, osobito one koje imaju više djece. Najbolje prate tržišta i zarađuju kada peglaju, čak i više zarade kada se igraju s klincima ili kuhaju.  Poseban bonus imaju kada, padajući s nogu od umora, zadnjim atomima snage žele kupiti BTC! To im je jedino na pameti! Dobro je znati,  platforme za kupnju ili prodaju crypto valuta imaju mogućnost prepoznati samohrane majke pa one zarađuju extra dobro.  Jedino nije jasno zašto je takva prezgodna milijunašica još uvijek samohrana, s tim silnim milijunima svaka „svekriva“ bi je poželjela za sina jedinca. Ipak ima milijune. Ne smeta ako je zgodna! Pa mogu njih dvije zajedno u kupnju crypto valuta! Di ćeš ljepše!

Varijacija ove navlakuše su obitelji s nekoliko djece i svi do jednog zarađuju milijune. Čak i cucak! Kod obitelji je bonus nešto manji, ipak samohrane majke imaju prednost.

Navlakuša br. 2 Poznate osobe koje ulažu u crypto valute!

Osobito me dojmila činjenica da Mate Rimac zapravo jedinu ozbiljnu lovu zarađuje na crypto tržištu. Proizvodnja super sportskih automobila i dijelova za iste samo su paravan kako bi prikrio svoju pravu strast, a to je crypto.  Koji majstor, ali ipak istina izađe na vidjelo! Nek’ se zna da je Bugatti plaćen Bitcoinom! I nek’ se zna da će Porsche biti plaćen Etherom. Nije Porsche od jučer, ipak znaju da će ETH imati veći rast. A Mate ko’ Mate, zaradi na cryptu, pa pomalo skuplja francuske autiće, malo njemačke. Tko zna koju crypto valutu će htjeti Japanci kada baci oko na njihovu autoindustriju. A tek kada bude kupio Teslu! Dobro da Matin cucak još uvijek nije crypto ljubimac jer bi po njemu već napravio novi coin. Vjerojatno Cucakcoin. Ili Dalmatinercoin! I svi bi poludjeli za novim coinom. I onda bi za ostale smrtnike ostale samo mrvice na crypto tržištu! Mate, kupi ih sve!  I bicikli i romobil! I naranče dvije!

SIGURAN PUT U PROPAST PREKO LAŽNIH OBEĆANJA NAVLAKUŠA

NE NASJEDAJTE NA SILNA OBEĆANJA O BOGAĆENJU PREKO NOĆI. S 200 EUR uloga u crypto nećete postati bogataši! Ta vremena su prošla! Nećete čak niti biti u prilici zaraditi.  Ulog od 500 EUR neće donijeti mjesečnu zaradu od 5.000 EUR. Da ponovim, NEĆE.  Zapravo hoće, ulog u internet reklamu ili plaćeni oglas od 500 EUR može donijeti 5.000 EUR.  Prevarantima, ali ne vama! To postoji samo u snovima. Ne zato što to nije moguće, nego zato što tako ne razmišljaju i ne funkcioniraju investicijski umovi.

ZAMKA IZ KOJE SE NE MOŽETE ISPETLJATI

Auti koje moraš cijepiti protiv bjesnoće, kuće na 30+ katova, bazeni veličine nogometnog igrališta i jahte veće od međugalaktičkih brodova stvaraju svima zazubice ali ništa od toga nije realno. Sjetite se pohlepe, navlakuše ciljaju na to! Slike mladih samohranih majki koje imaju milijune su klasična navlakuša koja ima cilj samo da kliknete na oglas i da se registrirate. Ostavite svoje ime i broj telefona i već ste u zamci!  Nemojte se puno koprcati, mreža je čelična i sami ste se zapetljali. Zvat će vas toliko puta da ćete pomisliti da su Jehovini svjedoci male bebe naspram njih. Bolje ćete proći ako budete aplicirali za mjesečnu članarinu kod Jehovinih. Htjet će vas doživotno! Navlakuše imaju prodajne profesionalce koje bi svaka firma htjela imati. Vjerujte mi na riječ, nemilosrdno su uporni i stvarno su vrhunski u uvjeravanju! Čak bi vas nagovorili da oženite neku samohranu majku iz oglasa! Imaju nekoliko na lageru samo za vas! Viška!

Koji je interes „navlakušama“? Većina prevarenih se neće puno obazirati na izgubljenih 300 ili 500 EUR. Kako to rade pisat ćemo u idućem nastavku.

Zapamtite, u tuđim rukama raste samo kukuruz!

Ako dijelimo znanje i čokoladu nitko neće stradati!

dipl. ing. el. Tomislav Kamenečki 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.