Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Poslovno savjetovanje

konzalting

U današnje vrijeme brzih promjena i sve zahtjevnijih potrošača, menadžerima se postavljaju kontinuirani zahtjevi za promjenama i unaprijeđenjima poslovanja, kako bi njihove tvrtke opstale u sve zahtjevnijem konkurentskom okruženju. Iz godine u godinu ambiciozni planovi povećavaju potrebu za poznavanjem uspješnih radnih sistema i metodologija.

Našim klijentima nudimo usluge poslovnog savjetovanja s ciljem unaprijeđenja operativnog poslovanja kao i potporu u procesima reinženjeringa poslovnih procesa (BPR- Business Process Reengineering), redefiniranja strategija i restrukturiranja poslovanja koristeći pri tome PROAGO metodologiju. Specifičnost usluge poslovnog savjetovanja je vezana za vaše potrebe.

PROAGO u svojem radu kombinira i umrežava tri osnovna resursa vaše tvrtke:

 • ponuda
 • kupci
 • radna metodologija

Značajke našeg pristupa:

 • promjena razmišljanja
 • orjentacija prema procesima
 • temeljna promjena pristupa u rješavanju problema
 • pokušaj izvođenja posla na drugačiji – učinkovitiji način
 • drastične promjene
 • ponovni početak
 • reinventivnost, te dinamičan i kreativan pristup poslu
 • korijenito redefiniranje, reorganizacija i redizajn poslovnih procesa, te
 • orjentacija na temeljne poslovne procese (core business)

Kako se u suvremenom poslovnom upravljanju sve veća važnost posvećuje poslovnom planiranju i odnosima s klijentima, svoje djelovanje smo usmjerili na te segmente poslovanja kao i na njihovu interakciju s ostalim poslovnim funkcijama unutar tvrtke. Na zahtjev klijenta smo u mogućnosti ponuditi i kompletnu uslugu i za ostale poslovne funkcije.

Poslovno savjetovanje je djelatnost u kojoj je iznimno važno povjerenje između poduzetnika i poslovnog savjetnika (konzultanta), a u izgradnji povjerenja veliku ulogu imaju reference konzultanta i konkretni rezultati postignuti na pojedinim projektima.
PROAGO Vam nudi visoku profesionalnost, znanje i dugogodišnje iskustvo svih konzultanata, a sve to uz najviše poslovne standarde.

PROAGO poslovna rješenja bazirana su na dugogodišnjem iskustvu u razvoju prodajnih organizacija. Cilj procesa je podizanje efikasnosti sistema.

POSLOVNO SAVJETOVANJE – Procesni treninzi
Osnova i cilj treninga je usavršavanje poslovnih sposobnosti. Kroz raznovrsne vježbe, polaznik/ polaznici (jer trening može biti individualan ili timski) rade na temama bitnima za poslovno usavršavanje. Sve ono što se na samom treningu radi, kasnije se implementira u radnu sredinu. Bitno je da je trening baziran na realnoj situaciji i svakodnevnom poslu.

Trening može imati dva oblika:

 1. Trening otvorenog tipa čija je okosnica jedna tema kojoj pristupaju ljudi iz različitih tvrtki
 2. In – house trening gdje se određena tema adaptira prema konkretnoj situaciji tj. potrebama klijenta

Cilj svakog treninga je razvoj kompetencija. Poslovni rezultat je posljedica nekog razvojnog procesa, razvoja kompetencija i aktivnosti, kako u grupi tako i pojedinačno.

Ukoliko ste zainteresirani za više informacija ili želite naručiti uslugu poslovnog savjetovanja, ljubazno molimo da nam pošaljete upit na kontakt stranici.