Uspjeh počinje na radnom mjestu!

MI SMO

Dobrodošli na web stranicu konzultantske tvrtke Proago!

Radujemo se što vas možemo pozdraviti na našoj web stranici. Još više će nas radovati pronađete li na našim stranicama ono što tražite. Svakako vam preporučamo da se prijavite kao korisnik jer će vam to donijeti pogodnosti prilikom korištenja naših usluga, a ukoliko želite i redovite obavijesti o novostima iz područja menadžmenta i prodaje, mogućnost sudjelovanja u našim najnovijim istraživanjima, kao i pristup rezultatima istraživanja.

Osnivač tvrtke je Mr. sc. Saša Karlovčan. Diplomirao je u Zagrebu na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a titulu magistra znanosti stječe na Ekonomskom fakultetu, na odjelu Informatički menadžment. Doktorski studij završava na Fakultetu organizacije i informatike. Vrlo je aktivan u raznim segmentima prodaje već dvadesetak godina, a posljednjih godina je usmjeren na konzultantske poslove u područjima razvoja ljudskih resursa, unaprjeđenja poslovnih procesa tvrtki u zemljama regije kao i strateška pitanja menadžmenta. Strateški je partner švedske konzultantske tvrtke 3S za implementaciju metodologije Fact based menadžment u regiji, licencirani je trener internacionalne kompanije za razvoj vodstvenih i menadžerskih vještina, a usavršavao se u Europi, Americi i Kanadi. Poslovno iskustvo je stjecao na prodajnim i menadžerskim pozicijama velikih internacionalnih kompanija, a danas vodi privatnu konzultansku tvrtku Proago.

________________________________________________________________________

Linkovi (kliknite za više informacija):

PROAGO team

12 PROAGO standarda

Polaznici o nama

PROAGO u medijima

Referentna lista

Partnerstva

PROAGO d.o.o. iz Zagreba, je savjetodavna tvrtka u području ljudskih potencijala, prodaje, strateškog menadžmenta i odnosa sa klijentima. Tijekom dugogodišnjeg rada sa različitim tvrtkama u regiji, spoznali smo da je za poslovni uspjeh potreban kontinuirani razvoj pojedinaca i tvrtke u cjelini. Proago je nastao iz potrebe poboljšanja, učenja i razvoja, te želje da isto to omogući i svojim klijentima.

Mi kreiramo rješenja utemeljena na globalnim znanjima, trendovima i dugogodišnjem iskustvu u primjeni u visoko pozicioniranim tvrtkama. Tim rješenjima razvijamo ljudske potencijale naših klijenata i omogućujemo zaposlenicima da daju najbolje od sebe za ostvarivanje rezultata. Aktivno sudjelujemo u daljnjem rastu i razvoju vaše organizacije prenošenjem konkretnih, primjenjivih i učinkovitih znanja i vještina. Strateški menadžment usmjeravamo prema donošenju poslovnih odluka temeljenih na činjenicama, a samim time utječemo na stvaranje pozitivnog okruženja i dodatne vrijednosti za tvrtku, kupce i djelatnike.

Naša vizija

Pomoći našim klijentima da postanu najbolji za sebe, svoje djelatnike, kupce i poslovno okruženje!

Naša misija

Temeljem našeg dugogodišnjeg lokalnog i međunarodnog iskustva, suvremenim alatima, stručnim timom i predanim radom, stvarati strateška partnerstva kojima ćemo odabranim klijentima usavršavati ljudske potencijale, stvarati profit i ostvarivati poslovne ciljeve.

__________________________________________________________________________