Uspjeh počinje na radnom mjestu!

DOBITNICI NAGRADA

Dragi naši vjerni sudionici istraživanja!

Koristimo priliku da vam se svima još jednom zahvalimo na redovitom sudjelovanju u našim istraživanjima. Vaš doprinos nam je vrlo bitan, te vjerujemo da ćemo zajedno provesti još mnoga korisna i zanimljiva  istraživanja.

Kako bismo iskazali barem mali znak zahvalnosti i pažnje u svakom našem istraživanju nagradimo najsretnije.

Ovdje možete pogledati popis dobitnika nagrada iz naših posljednjih istraživanja:

 

11/2012, Tijana Cukerić, Human Resources & Quality Director at Meliá Hotels International, Umag

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanjima Društveno odgovorno poslovanje i Brendovi.

“Poštovani Saša,

Zahvaljujem na lijepoj vijesti!

Kao zaposlenik međunarodne kompanije koja je u hotelijerskom biznisu predvodnik u segmentu DOP-a i nosi DOP odnosno održivi razvoj kao jedan od glavnih stupova poslovanja, a s druge strane svoje poslovanje zasniva na snazi i imidžu svojih brendova, svjesna sam važnosti i jedne i druge teme i bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u istraživanju.

Vezano uz DOP koji me kao tema i područje posebno zanima, po mojoj osobnoj percepciji uglavnom su nažalost strane kompanije u Hrvatskoj te koje DOP imaju uključen u svoju viziju i mentalitet, a smatram da kompanija koja nema DOP kao dio svoje vizije ne može računati na dugoročan uspjeh ni opstanak na tržištu. O tome se sve više govori, a nadam se da ću i u brojevima Poslovnog savjetnika koji ću, kao nagradu za sudjelovanje u istraživanju, primati imati prilike sve više čitati kako o DOP-u kao konceptu, tako i o stvarnim primjerima iz prakse hrvatskih tvrtki.”

10/2012, Irena Peranić, Zagreb

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanjima Financiranje malih i srednjih poduzetnika i Poslovno darivanje.

10/2012, Igor H. Crnojevac, Dubrovnik

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Direktor, sudjelovanjem u istraživanju Pati li vam zdravlje u uredu.

07/2012, Marin Ivić, Rijeka

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Koliko se smijete na poslu.

06/2012, Ana Aničić, Opuzen

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanjima Outlet centri i Mediji u Hrvatskoj.

06/2012, Daniela Banković, Pula

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Direktor, sudjelovanjem u istraživanjima Godišnji odmor i Fleksibilno radno vrijeme.

“Dragi Saša,

Hvala Vam na lijepim vijestima. Uopće nisam očekivala nagradu i jako me veseli jer Vaš časopis obožavam. “

05/2012, Silvana Čubrić, Zagreb

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanjima Trgovački centri i Taxi.

05/2012, Vlatka Plazzeriano, Vrbovec

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Direktor, sudjelovanjem u istraživanju EU fondovi.

04/2012, Ksenija Čajko, Zagreb

Osvojila je kotizaciju za DPE 2013, sudjelovanjem u istraživanju Zadovoljstvo DPE 2012.

“Poštovani, zahvaljujem Vam na lijepoj vijesti koja me istinski obradovala. Veselim se sudjelovanju na DPE 2013.”

04/2012, Anto Ivanović, Zagreb

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju DPE.

04/2012, Sanda Fuček, Koprivnica

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Direktor, sudjelovanjem u istraživanju Karakteristike uspješne žene.

03/2012, Veton Aliti, Zagreb

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanjima Zdravlje i wellness i E-banking i kartično poslovanje.

03/2012, Hrvoje Hajnić, Zagreb

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Zadovoljstvo poslom i prekovremeni rad.

02/2012, Katarina Kuntić, Zagreb

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Zadovoljstvo 4. nacionalnom konferencijom tajnica.

“Dragi Saša,

kako je lijepo od Vas što ste me tako razveselili. Neizmjerno sam Vam zahvalna na dobivenoj nagradi. Učinili ste mi ne samo nasmijani tjedan, nego i nasmijani mjesec i nasmijanu godinu.

Uskoro mi je rođendan, pa mi je tim više i nagrada ljepša.

OD SRCA JOŠ JEDNOM HVALA.

Katarina”

02/2012, Iva Brkić, Zagreb

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Tajnice.

01/2012, Karolina De Vrgna, Zagreb

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Zadovoljstvo bankama i elitni turizam.

11/2011, Nelly Beatović Komadina, Zadar

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Poslovna edukacija i telefonski operateri.

10/2011, Mladen Mikulić, Zagreb

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Brendovi i DOP .

 

09/2011, Lucija Žgela, Zagreb

Osvojila je poklon paket Eurovoća – miješani paket (Krastavac eksluziv 670g. Papriku s kupusom 670g, Kompot višnja 670g, Pekmez od šljiva 860 g, Cikla rezana 670g i Ajvar 700 g), slatki paket (Ekstra džemovi 300 g malina, jagoda, 2x višnja, kupina, marelica) i pregača, sudjelovanjem u istraživanju o pasteriziranom voću i povrću.

“Hvala za vrijedne poklone. Okusila sam nekoliko vaših proizvoda i svi su izvrsni. Nadam se da su svi tako dobri. Obožavam džemove, posebno mi je izvrstan od kupine (kupina je dobra za krv). Ovo mi je istraživanje bilo prvi put, ali vjerujem ne i zadnji, jer se isplati.”

09/2011, Ana Nikolić, Split

Osvojila je poklon paket Eurovoća – miješani paket (Krastavac eksluziv 670g. Papriku s kupusom 670g, Kompot višnja 670g, Pekmez od šljiva 860 g, Cikla rezana 670g i Ajvar 700 g), slatki paket (Ekstra džemovi 300 g malina, jagoda, 2x višnja, kupina, marelica) i pregača, sudjelovanjem u istraživanju o pasteriziranom voću i povrću.

09/2011, Stjepan Kovačević, Osijek

Osvojio je poklon paket Eurovoća – miješani paket (Krastavac eksluziv 670g. Papriku s kupusom 670g, Kompot višnja 670g, Pekmez od šljiva 860 g, Cikla rezana 670g i Ajvar 700 g), slatki paket (Ekstra džemovi 300 g malina, jagoda, 2x višnja, kupina, marelica) i pregača, sudjelovanjem u istraživanju o pasteriziranom voću i povrću.

“Hvala Proago, hvala Eurovoće! Obožavam proizvode Eurovoća,  a pokloni su najviše razveselili ukućane. Jako me veseli da se je moje višegodišnje sudjelovanje u istraživanjima isplatilo i u smislu nagrade. Inače, redovito sudjelujem u istraživanjima Proaga, koja su vrlo korisna i zanimljiva za sve nas.”

08/2011, Ivan Holy, Velika Ludina

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Štednja i poslovni interijeri.

07/2011, Josipa Andrušić

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Osiguranja i investicijski fondovi.

05/2011, Mara Majstorović, Vinkovci

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Osiguranja i investicijski fondovi.

03/2011, Robert Šušnjar, Karlovac

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Farmaceutika i ljekarništvo.

“istraživanja doživljavam jako pozitivno i uvijek ih preporučujem drugima, najčešće kolegama i suradnicima. Razlog za to jer ta istraživanja sa jedne strane pokazuju interes tih kompanija i brendova za nas kao kupce ili korisnike, za naše mišljenje i “pogled na svijet” a sa druge strane nam pružaju priliku da ne/posredno utječemo na neki budući nivo usluga i proizvoda koji nam se nude…”

03/2011, Robert Jug, Zagreb

Osvojio je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju 2. Međunarodna konferencija o retorici i kulturi komuniciranja.

“Već si dulje vrijeme namjeravam priuštiti pretplatu na Poslovni tjednik – zahvaljujem što ste mi to omogućili i što cijenite trud sudionika istraživanja.
Istraživanja općenito smatram najboljim alatom protiv manipulacija, za realan prikaz stanja, za osvješćivanje, kao priliku za učenje i poboljšanje; stoga mi je, kao i obično, bilo  zadovoljstvo sudjelovati u vašem istraživanju, osobito kada je riječ o tako važnoj temi kao što je kultura komuniciranja.”

03/2011, Kristina Banić, Rijeka

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju 3. Nacionalna konferencija tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika.

11/2010, Tatjana Hadžić, Sveti Martin na Muri

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Superprodavač.

11/2010, Ana-Marija Knežević, Zagreb

Osvojila je jednogodišnju pretplatu na mjesečnik Poslovni savjetnik, sudjelovanjem u istraživanju Kruh i voda – izvor života i Megabrendovi.