Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Odijevanje za uspjeh radionica – svibanj 2011.

Linkovi za download:

PRIJAVNICA – odijevanje za uspjeh_05_2011

Letak – Odijevanje za uspjeh – javna radionica

Poslovno odijevanje oduvijek je bio „sklizak teren“ na kojem su, kroz povijest, mnogi posrtali. Stoga ne podcjenjujte važnost onoga što i kako nosite.

Odijevanje je oblik komunikacije. Prečesto nismo svijesni, koliki ima utjecaj na formiranje prvog dojma i uspješnost našeg poslovanja.

Odijevanje je kao i svaka druga vještine, zahtjeva znanje i malo vježbe. Zašto ne bi tu svakodnevnu aktivnost pretvorili u zadovoljstvo?

Odgovore na pitanja: Kako se pravilno odjenuti za pojedine poslovne prilike i što komuniciramo odjećom? pronaći ćete u radionici „Odijevanje za uspijeh „ kroz interakcijski pristup svakoj temi.

Kome su namjenjene? Radionica je namijenjena poslovnim ljudima te svima onima koji žele izgraditi ili unaprijediti svoj poslovni Stil.

Koncept? Radionice su koncipirane radom u malim grupama i osiguravaju individualan pristup svakome polazniku. Kombinacija su predavanja i praktičnog rada te razmjene iskustava i diskusija na zadanu temu.

Način rada? Nakon svake obrađene cjeline slijedi praktični dio u kojem se polaznicima omogućava da, kroz vlastite primjere i primjere grupe, usvoje praktična znanja koja će moći lako primjeni u svakodnevnom životu i radu.

Voditelj radionice? Radionica se održava pod vodstvom diplomirane odjevne dizajnerice, osobe s dugogodišnjim iskustvom u svijetu mode. Svoja praktična, teorijska znanja i iskustvo je stjecala radeći kao dizajner, selektor i stilist s naglaskom na elementima poslovnog odijevanja.

 

Datum održavanja radionice: 06. svibanj 2011.

Mjesto održavanja: Zagreb, Hotel Palace

Predviđeno trajanje: 8.30 – 15.00

Kotizacija  bez PDV-a: 1299 kn (1597,77 kn sa PDV-om) – uplatiti na žiro račun 2360000-1101972221

U kotizaciju  je uključeno: radni materijali i pribor, ručak, kava/čaj, sokovi i voda u pauzama