Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Vrijeme darivanja – Odijevanje za uspjeh radionica

Dragi naši, zbog velikog interesa, otvorili smo još jedan novi termin radionice Odijevanje za uspjeh!

Komentari naših polaznika na radionici održanoj 26.11.2010.

„Otvorena radionica „Odijevanje za uspjeh“, vođena profesionalnošću gđe. Ines Katić Križmančić iznova mi je potvrdila važnost sofisticiranog odijevanja u poslovnom okruženju. Istaknula bih ono što je mene dojmilo na radionici – predavačica je svojom stručnošću i iskustvom dizajnera te povjesničara umjetnosti oplemenila teoretski sadržaj radionice a praktični dio je potaknuo našu kreativnost u iznalaženju odjevnih rješenja za poslovne situacije.

Ako doista želimo poslovni i osobni uspjeh te živjeti izvrsnost, učinimo to kao znalac sa stilom i u odijevanju prilagođavajući ga raznim situacijama. Odijevanje je i dio osobne kulture, i time također gradimo sliku o sebi, šaljemo poruke jer odijelo ne čini čovjeka ali daje informacije o čovjeku. Kakvu ćemo poruku poslati ovisi isključivo o nama i kako mi sebe doživljavamo i kroz odijevanje. Živimo u vizualnom svijetu i doista, jedno od esencijalnih elemenata prvog dojma je odijevanje jer imamo određena očekivanja u poslovnom okruženju i nesvjesno, na temelju odijevanja, prosuđujemo, donosimo odluke povjerenja ili nepovjerenja. Naravno, da su stručnost, znanje i vještine temelj profesionalca ali zašto bagatelizirati potrebu za profesionalnim odijevanjem i oduzimati si startnu poziciju prvog dojma? Stručni savjet u odijevanju čini čuda jer mala promjena čini razliku koja osvaja.

Želim konzultantskoj kući Proago uspjeh u promicanju kulture odijevanja jer imaju odgovor i savjet za sve izazove skladnog i profesionalnog izgleda.“

Renata Kokotović, dr. med.

pomoćnik direktora

Marketing lijekova RH

Belupo d.d.

Pročitajte više…

 

Bliži se vrijeme darivanja. Što pokloniti partnerima, klijentima, suradnicima i dragim osobama?

Budite kreativni i originalni!

Svojim klijentima, suradnicima i dragim osobama poklonite trajnu vrijednost u obliku edukacije vezane uz poslovno odijevanje!Darujte elegantno i iz srca – darujte Odijevanje za uspjeh – PROAGO radionicu!

Pročitajte više…