Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Poklon – bon radionica Odijevanje za uspjeh

Dolazi vrijeme darivanja, koje uvijek predstavlja kušnju za onoga koji daruje. Budite kreativni i originalni!

Svojim klijentima, suradnicima i dragim osobama poklonite trajnu vrijednost u obliku edukacije vezane uz poslovno odijevanje!

Dragi Proagovci,

darujte elegantno i iz srca – darujte Odijevanje za uspjeh – PROAGO radionicu!
“Odijevanje za uspjeh” radionica je poklon koji je nastao uz puno truda, zalaganja, radosti, a uz pomoć vas, naših dragih Proagovaca i onih koji će to tek postati.

Pozivamo Vas da i Vi zajedno s dragim osobama kojima se odlučite pokloniti Odijevanje za uspjeh radionicu postanete kotačić u promicanju kulture odijevanja.

Linkovi za download:

POKLON – BON PRIJAVNICA – odijevanje za uspjeh

LETAK Odijevanje za uspjeh – poklon bon radionica

Poslovno odijevanje oduvijek je bio „sklizak teren“ na kojem su, kroz povijest, mnogi posrtali. Stoga ne podcjenjujte važnost onoga što i kako nosite.

Odijevanje je oblik komunikacije. Prečesto nismo svijesni, koliki ima utjecaj na formiranje prvog dojma i uspješnost našeg poslovanja.

Odijevanje je kao i svaka druga vještine, zahtjeva znanje i malo vježbe. Zašto ne bi tu svakodnevnu aktivnost pretvorili u zadovoljstvo?

Odgovore na pitanja: Kako se pravilno odjenuti za pojedine poslovne prilike i što komuniciramo odjećom? pronaći ćete u radionici „Odijevanje za uspijeh „ kroz interakcijski pristup svakoj temi.

Kome su namjenjene? Radionica je namijenjena poslovnim ljudima te svima onima koji žele izgraditi ili unaprijediti svoj poslovni Stil.

Koncept? Radionice su koncipirane radom u malim grupama i osiguravaju individualan pristup svakome polazniku. Kombinacija su predavanja i praktičnog rada te razmjene iskustava i diskusija na zadanu temu.

Način rada? Nakon svake obrađene cjeline slijedi praktični dio u kojem se polaznicima omogućava da, kroz vlastite primjere i primjere grupe, usvoje praktična znanja koja će moći lako primjeni u svakodnevnom životu i radu.

Voditelj radionice? Radionica se održava pod vodstvom diplomirane odjevne dizajnerice, osobe s dugogodišnjim iskustvom u svijetu mode. Svoja praktična, teorijska znanja i iskustvo je stjecala radeći kao dizajner, selektor i stilist s naglaskom na elementima poslovnog odijevanja.

Datum održavanja radionice: 17. prosinca 2010.

Mjesto održavanja: Zagreb, Hotel Palace – dvorana Lenuci

Predviđeno trajanje: 8.30 – 15.00

Kotizacija  bez PDV-a: 1299 kn – uplatiti na žiro račun 2360000-1101972221

U kotizaciju  je uključeno: radni materijali i pribor, ručak, kava/čaj, sokovi i voda u pauzama