Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Novi termin radionice Odijevanje za uspjeh

Dragi naši, zbog velikog interesa, otvorili smo još jedan novi termin radionice Odijevanje za uspjeh!

Pročitajte komentare naših polaznika na radionici održanoj 26.11.2010.

„Otvorena radionica „Odijevanje za uspjeh“, vođena profesionalnošću gđe. Ines Katić Križmančić iznova mi je potvrdila važnost sofisticiranog odijevanja u poslovnom okruženju. Istaknula bih ono što je mene dojmilo na radionici – predavačica je svojom stručnošću i iskustvom dizajnera te povjesničara umjetnosti oplemenila teoretski sadržaj radionice a praktični dio je potaknuo našu kreativnost u iznalaženju odjevnih rješenja za poslovne situacije.

Ako doista želimo poslovni i osobni uspjeh te živjeti izvrsnost, učinimo to kao znalac sa stilom i u odijevanju prilagođavajući ga raznim situacijama. Odijevanje je i dio osobne kulture, i time također gradimo sliku o sebi, šaljemo poruke jer odijelo ne čini čovjeka ali daje informacije o čovjeku. Kakvu ćemo poruku poslati ovisi isključivo o nama i kako mi sebe doživljavamo i kroz odijevanje.  Živimo u vizualnom svijetu i doista, jedno od esencijalnih elemenata prvog dojma je odijevanje jer imamo određena očekivanja u poslovnom okruženju i nesvjesno, na temelju odijevanja, prosuđujemo, donosimo odluke povjerenja ili nepovjerenja. Naravno, da su stručnost, znanje i vještine temelj profesionalca ali zašto bagatelizirati  potrebu za profesionalnim odijevanjem i oduzimati si startnu poziciju prvog dojma? Stručni savjet u odijevanju čini čuda jer mala promjena čini razliku koja osvaja.

Želim konzultantskoj kući Proago uspjeh u promicanju kulture odijevanja jer imaju odgovor i savjet za sve izazove skladnog i profesionalnog izgleda.“

Renata Kokotović, dr. med.

pomoćnik direktora

Marketing lijekova RH

Belupo d.d.

Linkovi za download:

PRIJAVNICA – odijevanje za uspjeh

Letak – Odijevanje za uspjeh – javna radionica

Poslovno odijevanje oduvijek je bio „sklizak teren“ na kojem su, kroz povijest, mnogi posrtali. Stoga ne podcjenjujte važnost onoga što i kako nosite.

Odijevanje je oblik komunikacije. Prečesto nismo svijesni, koliki ima utjecaj na formiranje prvog dojma i uspješnost našeg poslovanja.

Odijevanje je kao i svaka druga vještine, zahtjeva znanje i malo vježbe. Zašto ne bi tu svakodnevnu aktivnost pretvorili u zadovoljstvo?

Odgovore na pitanja: Kako se pravilno odjenuti za pojedine poslovne prilike i što komuniciramo odjećom? pronaći ćete u radionici „Odijevanje za uspijeh „ kroz interakcijski pristup svakoj temi.

Kome su namjenjene? Radionica je namijenjena poslovnim ljudima te svima onima koji žele izgraditi ili unaprijediti svoj poslovni Stil.

Koncept? Radionice su koncipirane radom u malim grupama i osiguravaju individualan pristup svakome polazniku. Kombinacija su predavanja i praktičnog rada te razmjene iskustava i diskusija na zadanu temu.

Način rada? Nakon svake obrađene cjeline slijedi praktični dio u kojem se polaznicima omogućava da, kroz vlastite primjere i primjere grupe, usvoje praktična znanja koja će moći lako primjeni u svakodnevnom životu i radu.

Voditelj radionice? Radionica se održava pod vodstvom diplomirane odjevne dizajnerice, osobe s dugogodišnjim iskustvom u svijetu mode. Svoja praktična, teorijska znanja i iskustvo je stjecala radeći kao dizajner, selektor i stilist s naglaskom na elementima poslovnog odijevanja.

Datum održavanja radionice: 17. prosinca 2010.

Mjesto održavanja: Zagreb, Hotel Palace – dvorana Lenuci

Predviđeno trajanje: 8.30 – 15.00

Kotizacija  bez PDV-a: 1299 kn – uplatiti na žiro račun 2360000-1101972221

U kotizaciju  je uključeno: radni materijali i pribor, ručak, kava/čaj, sokovi i voda u pauzama