Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Komentari polaznika radionica Odijevanje za uspjeh

Komentari naših polaznika na radionicama Odijevanje za uspjeh:

„Otvorena radionica Odijevanje za uspjeh, vođena profesionalnošću gđe. Ines Katić Križmančić iznova mi je potvrdila važnost sofisticiranog odijevanja u poslovnom okruženju. Istaknula bih ono što je mene dojmilo na radionici – predavačica je svojom stručnošću i iskustvom dizajnera te povjesničara umjetnosti oplemenila teoretski sadržaj radionice a praktični dio je potaknuo našu kreativnost u iznalaženju odjevnih rješenja za poslovne situacije.

Ako doista želimo poslovni i osobni uspjeh te živjeti izvrsnost, učinimo to kao znalac sa stilom i u odijevanju prilagođavajući ga raznim situacijama. Odijevanje je i dio osobne kulture, i time također gradimo sliku o sebi, šaljemo poruke jer odijelo ne čini čovjeka ali daje informacije o čovjeku. Kakvu ćemo poruku poslati ovisi isključivo o nama i kako mi sebe doživljavamo i kroz odijevanje.  Živimo u vizualnom svijetu i doista, jedno od esencijalnih elemenata prvog dojma je odijevanje jer imamo određena očekivanja u poslovnom okruženju i nesvjesno, na temelju odijevanja, prosuđujemo, donosimo odluke povjerenja ili nepovjerenja. Naravno, da su stručnost, znanje i vještine temelj profesionalca ali zašto bagatelizirati  potrebu za profesionalnim odijevanjem i oduzimati si startnu poziciju prvog dojma? Stručni savjet u odijevanju čini čuda jer mala promjena čini razliku koja osvaja.

Želim konzultantskoj kući Proago uspjeh u promicanju kulture odijevanja jer imaju odgovor i savjet za sve izazove skladnog i profesionalnog izgleda.“

Renata Kokotović, dr. med.

pomoćnik direktora

Marketing lijekova RH

Belupo d.d.

 

„Od prvog kontakta sa gdin. Sašom Karlovčanom pa sve do završetka seminara bila sam vrlo ugodno iznenađena profesionalizmom i kvalitetom seminara.

Na samom seminaru bilo je puno korisnih savjeta kako za ženski tako i za muški dio, a na temu poslovnog odijevanja. Iako i sama radim u industriji mode od gđe. Križmančić dobila sam vrijedne informacije  koje se ne mogu steći školovanjem već iskustvom i dugogodišnjim radom. Sve u svemu ocijena 5 plus.

Lana Anderson

Peek & Cloppenburg

Odjel dekoracije

City Center One