Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Fact Based Management

A što ako vas vide drugačije?

Online istraživanja korištenjem Barometar Survey Tool-a ™  trebalo bi biti brzo i lako saznati što vaši kupci i zaposlenici misle.

Kako bi bilo da sami provodite istraživanja vezana uz svoje kupce i zaposlenike korištenjem Barometra? Priprema ankete, prikupljanje podataka i analiza se vrši online. Izrada istraživanja, sakupljanje podataka i analiza se provodi on-line. Kako biste si olakšali život možete odabrati bilo koji od 80 u praksi isprobanih anketa ili specifična pitanja iz naše banke pitanja. Barometar je jednostavan za korištenje i omogućuje vam brzo i točno prikupljanje traženih informacija i potom; bazirajte svoje odluke na tim činjenicama.

Barometar je jedini alat u Hrvatskoj na tržištu on-line istraživanja koji vam omogućava vlastito kreiranje, provođenje i trenutnu automatsku obradu prikupljenih podataka i danas se koristi u više od 500 hrvatskih i međunarodnih tvrtki.

Nejasno i nepovezano donošenje odluka ili Management baziran na činjenicama (Fact based management)?

Fact based management Management čini razliku između onoga što znate i onoga što mislite da znate. Prije nego što napravite stratešku odluku i usmjerite svoj budžet trebali biste, naravno, prikupiti sve relevantne informacije koje trebate kako biste donijeli pravu odluku. U stvarnosti, susrećemo puno menadžera koji baziraju svoje strateške odluke na onome što misle da znaju.

Želite znati više? Posjetite link o istraživanju tržišta na stranicama tvrtke PROAGO