Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Barometar-anketa

Anketa, najčešće korištena znanstvena metoda istraživanja ponašanja potrošača i javnog mnijenja, upotrebom Barometra poprima oblik primjeren zahtjevima suvremenog istraživanja tržišta.

On-line metoda anketiranja znači brzo, jednostavno i učinkovito mjerenje stavova čime uspješno zadovoljava potrebu sudionika na tržištu za brzim i transparentnim analizama tržišnih kretanja.

Anketa provedena putem Barometra tipično je kvantitativno istraživanje tržišta čije su osnovne odlike da prikuplja činjenice a ne interpretaciju velikog broja ispitanika, a podaci prikupljeni postavljanjem ‘zatvorenog’ tipa pitanja veoma su podobni za statističku obradu.

______________________________________________________________________________

Dobro došli u BarometarSurveyTool ™


Dobrodošli u naš on-line raj! – Od papirnatog pakla do on-line raja

Barometar Survey Tool ™ je švedski on-line alat i metodologija koja se pretvara Fact Based Management iz teorije u praksu. Pripremite, prikupite i analizirajte rezultate svojeg on-line istraživanja uz Barometar jer on čini Vaš život lakšim.

Barometar će vam omogućiti provođenje istraživanja i brzu i jednostavnu analizu rezultata bez žrtvovanja kvalitete. Testiranim anketama 3S i Proago jamče visoku kvalitetu Barometar alata kao i njegovog sadržaja (baza testiranih istraživanja, banka pitanja). Iskusni konzultanti provode profesionalni trening i personaliziranu korisničku podršku usmjerenu na klijenta.

Stvorite svoje osobne ključne pokazatelje (key-indexes) i stavite ih u upotrebu.

Kako biste Vi kao manager mogli omogućiti pregled i analizu većine kompleksnih informacija, imate mogućnost kreiranja cjelokupne slike koja pokazuje strateške prednosti vaše organizacije i ključne indekse. Dodajući bazičnim indeksima zadovoljstva kupaca (CSI – Customer Satisfaction Index) i Indeksu zadovoljstva zaposlenika (Employee Satisfaction Index) kompanija može kreirati svoj osobni indeks, na način da odabire ključna pitanja koja pokrivaju specifično ključno područje i na taj način možete kreirati bilo koji strateški indeks zadovoljstva koji želite pratiti.

BarometarSurveyTool™ je korišten u više od 70 zemalja i od strane tisuću organizacija. Istraživanja su provedena na više od 20 jezika.

Jednostavnost i sigurnost

Kao BarometarSurveyTool™ korisnik imate pristup vodećoj IT-podršci, podršci koju pružamo klijentima i/ili partnerskoj mreži koje su sve tu kako bi vam pomogle ako i kada ih zatrebate.

Istraživanje može biti provedeno na više različitih načina:

1.Možete samostalno provesti istraživanje

2. Prvu godinu Vam mi pomažemo u provođenju Vaših istraživanja, a u drugoj godini Vi provodite vlastite ankete

3. Mi provodimo ankete za vas, a Vi imate on-line pristup online izvješćima.

SurveyTool licenca uključuje neograničen broj anketa, neograničen broj ispitanika i neograničen broj online izvješća. Koji od ovih najbolje odgovara vašim potrebama?

  • Metodologija dokazana korištenjem u praksi
  • Brz i jednostavan alat za analizu
  • Kako funkcionra Barometar?
  • Jednostavan za popunjavanje
  • Banka pitanja i istraživanja

Kako mogu kupiti Barometar? Potražite odgovor ovdje.