Uspjeh počinje na radnom mjestu!

Što kažu kolege i prijatelji o Ines?

Što kažu kolege o Ines?

Ona kao da se već rodila odijevena…

O odijevanju i tekstilu govori znalački i sa ljubavlju…

Profesionalka, izvršava obećanja…

Svoje poznavanje odijevanja umiješno će i sa osobitim zadovoljstvom prezentirati i drugima…

Nenametljiva i prepoznatljiva…

Istančan osjećaj za sklad, stilove, klasiku ali i za moderne trendove…

Primjereno odijevanje prepoznaje i razlikuje i ne podređuje prolaznim modnim trendovima…

Pouzdajte se u njene savjete vezane za odijevanje…

Staložena i smirena, uvjerljiva…

Frendica Vanja ( kad skužim koliko je dugo poznajem zabrinem se za našu godinu proizvodnje )

Ines je jedina osoba (uz moju mamu) koja u 21. stoljeću uredno svake godine sama mijesi i peče krafne i naravno okuplja nas na degustaciju ….

Ines je uz svu ozbiljnost znala zadržati i njegovati dijete u sebi pa tako od malih događaja načini slavlje….. i pokušajte samo ne doći….

Ines doživljavam kao osobu koja sve stigne i nikad joj ništa nije teško……….

Ines je tako dugo u mom životu da je Ines jednostavno Ines, jedinstvena i neponovljiva, uvijek tu kad treba i kad ne treba…….

Čaroliju Božića kod Ines…. to treba doživjeti………….

Uspijeva očuvati ljepotu tradicije i obiteljskog druženja u ovom suludom  tempu………

Vanja Tešić

Vanja je Prof. Dr. i radi u epidemiološkom  zavodu u Zagrebu , a najveći joj je izazov nači cjepivo za neodgovorne i nehumane ljudske postupke. Smješi joj se uspješne političke karijere.

Kolegica i prijateljica Vlatka

Kolegica Ines Katić Križmančić – ukratko nakon četverogodišnje suradnje u MAGMI d,d.i vrlo tijesne suradnje, zajedničkih poslovnih putovanja u vrlo vrlo različitim poslovnim i životnim situacijama :

Apsolutno ugodan suradnik, tolerantna, stručna,kreativna ,izražena sklonost timskom radu,izražen profesionalan i korektan odnos prema svima suradnicima bez obzira na položaj u hijerarhijskoj strukturi poduzeća.

Činjenica da se družimo i dalje nakon neposredne poslovne suradnje a već dugoi djelujemo u različitim branšama ,bila bi moja završna riječ.

Vlatka Marinkovic

Managing Director

Ravago d.o.o. Hrvatska

Vlatka je direktorica triju građevinskih firmi koja uspješno „ pliva s morskim psima “ u ova teška vremena i ima visoku reputaciju u ovoj muškoj  branši.

 

Prijateljica Sanja ( Sanja je moj prototip žene i majke tj. žena², koliko god joj natovariš na leđa ona to s ponosom nosi )

 

Svi smo mi željeli biti kao netko kad narastemo,  mislim, glumice,  pjevačice,  učiteljice.. kad bih ponovo bila mala ja bih poželjela biti Ines. Zašto? Jer je nenametljiva,  ali zainteresirana, razigrana, ali organizirana, jako kreativna samo tako da nam se svima čini da je to nešto uobičajeno. Govori li to o njenoj skromnosti?  Ona je stvarna prijateljica, toplina i nježnost, mašta i stvarnost. Ona postoji i mada ne mogu biti ona, sretna sam što postoji u mom životu, moj anđel, koji biciklira, penje, pliva i šiva…..

Sanja Bilas

Sanja je Koordinatorica u Unica osiguranju i ako ste ikada posumnjali da li vam treba polica osiguranja to se više nikada nećete upitati nakon što upoznate Sanju, jer njoj jednostavno ne možete reći NE.

 

 

Prijateljica i kolegica Lenka ( što više reći nego da dijelimo i horoskop )

 

Ines – kolegica i prijateljica može se reći poslije svih ovih godina poznanstva. Poslovna žena u najboljim godinama žena od ideja, brza, učinkovita i pouzdana. Riječi i želje  pretvara u konačni proizvod bez puno filozofije.  Ne volim komplicirane, a ona to sigurno nije.

 

Lenka Domazet

Lenka je vlasnica svoje male i uspješne firme koja nam je svima pokazala i dokazala da ako si vrijedan, pošten i radišan, sva vrata su ti otvorena.

 

 

Prijeteljica i bivša rat(d)na kolegica Emira ( osoba je visokih kriterija i britkoga uma pa je ovo dolje ima posebnu težinu, p.s. možda je i malo nacifrala ? )

Što reći o Ines Katić-Križmančić, a da nije već rečeno?

Kako je najbolji kolega i suradnik, izvrstan stručnjak i vrsni znalac svog zanata, uporna i dosljedna osoba izuzetne pronicljivosti i osobnog šarma, naglašene kreativnosti, spremna na svakodnevne izazove i promjene, velikog životnog i poslovnog iskustva, izuzetna supruga i najbolja mama kćeri Lei.

Čini se pretjerano, idealno?

Ova osoba zaista postoji i zato ako sam neraspoložena, ne ide mi od ruke posao, ne znam što me sutra očekuje, dobro je čuti se sa Ines, družiti se s njom i neke stvari, gle čuda, dobiju drugačiju ili novu dimenziju.

Sretna sam što imam takvu prijateljicu.

Emira Škalić

Emira danas, nakon dugogodišnjeg iskustva na svim vodećim pozicijama, radi kao direktorica tvrtke Edikon